Bermain Loteri Tennessee

Bermain Loteri Tennessee

Loteri Tennessee Menyokong Pendidikan

Bermain loteri Tennessee ialah cara terbaik untuk membantu menyokong sistem sekolah tempatan anda. Loteri TN menyokong pelbagai biasiswa kolej, termasuk program yang membayar $3,330 dolar setahun untuk pendidikan tinggi untuk pelajar dengan purata mata gred 3.0 atau lebih tinggi. Loteri Tennessee juga memberikan geran kepada pelajar yang ingin menghadiri sekolah vokasional atau teknikal, supaya anda boleh berseronok bermain loteri sambil tetap menyokong tujuan yang baik. velumventures.com

Permainan Loteri Tennessee

Terdapat banyak permainan berbeza yang tersedia dari loteri negeri Tennessee. Permainan Cash Four melibatkan pemilihan nombor empat digit antara sifar dan sembilan ribu sembilan puluh sembilan. Jika anda memilih nombor loteri yang betul, anda boleh memenangi antara seratus hingga lima ratus dolar. Dengan Tunai Tiga, anda hanya perlu memilih tiga nombor yang betul untuk memenangi lima ratus dolar.

Permainan Powerball Loteri Tennessee

Loteri TN juga menawarkan permainan loteri Powerball. Permainan ini melibatkan pemain dari beberapa negeri yang berbeza, jadi jackpot boleh menjadi sangat besar, terutamanya jika terdapat peralihan apabila tiada siapa yang memenangi undian. Terdapat lukisan untuk Powerball dua kali seminggu, pada hari Rabu dan Sabtu.

Permainan Lotto Five Loteri Tennessee

Permainan lukisan loteri Tennessee lain yang tersedia ialah Lotto Five. Seperti Powerball, jackpot akan berguling jika tiada siapa yang memenangi cabutan. Pemain perlu memilih lima nombor antara satu dan tiga puluh sembilan. Jika anda memadankan semua lima, anda memenangi jackpot. Jika sepadan dengan tiga atau empat nombor, anda masih memenangi hadiah. Terdapat tiga lukisan berbeza setiap minggu untuk permainan Lotto Five, jadi anda mempunyai banyak peluang untuk menang.

Tidak kira permainan mana yang anda pilih, loteri TN boleh menjadi cara yang menyeronokkan untuk membelanjakan sedikit wang tunai tambahan setiap minggu, terutamanya kerana hasilnya pergi untuk tujuan yang begitu baik. Pada kali seterusnya anda mempunyai wang simpanan, anda juga boleh mengambil peluang anda pada salah satu daripada banyak permainan loteri Tennessee.

Beli Tiket Loteri Tennessee

Sebagai tambahan kepada Powerball, loteri Tennessee akan memperkenalkan penjualan tiket Mega Millions pada akhir Januari 2010. Langkah ini adalah satu yang popular dan dijangka meningkatkan jualan tiket dan hasil yang menjana loteri. Bagi mereka yang ingin membeli tiket loteri untuk loteri Tennessee, laman web loteri Negeri mengekalkan senarai lengkap peruncit loteri di seluruh negeri. Pada masa ini lotto Tennessee tidak membenarkan pemain membeli tiket loteri dalam talian. Semua itu boleh berubah dengan mudah apabila peraturan persekutuan yang berkaitan dengan urus niaga permainan dalam talian dijelaskan dan pemain Tennessee akan dapat log masuk ke laman web lotto negeri dan membuat pembelian loteri dalam talian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *